Music



Sitter just nu och lyssnar på Rob Thomas senaste album. Han är gryym! :D
Tidigare så lyssnade jag också på Johan Palms första album och ärligt talad så blev jag väldigt överaskad för han har ganska många bra låtar. Han är inte samma Johan Palm som man är van vid att se honom. Tummen upp!

Idag har jag jobbat, har verkligen saknat att ha något att göra. Längtar redan tills nästa gång jag ska få jobba på Bickis. Fast imorgon ska jag jobba på Dressman, vilket ska bli väldigt spännande. Men alla som jobbar där är väldigt trevlig så det kommer gå bra!

En liten update iaf. Nu ska jag sova!
Natti.

Maskeradfest aka Invigning

Igårkväll var jag på maskerad fest hos Fredricas syster. Det var också en invigning av deras nybyggda terass!
Det var en trevlig kväll med mycket skratt!


Kronprinsessan klipper band




Marilyn Monroe


Cruella De Vil vann pris för bäst utklädnad

Idag har jag bara slappat hemma hos pappa på landet med mina syskon och en vän till oss. Riktigt skönt, men jävligt varmt. Imorgon ska de tydligen bli 27 grader och jag ska jobba. Tummen upp och Hej shorts!

Ciao

Länge sen nu..

Det var som sagt ett tag sen jag bloggade, men jag har inte känt mig motiverad till att blogga. hmm. aja:P Now I'm back!

Idag har jag jobbat med Maggs, en bra dag på jobbet tycker jag. Full rulle:) Samt en massa skuttande till MJ's musik!
Imorgon blir de mer jobb, heldag. Sen så bär det av ut till Lummelunda på Maskerad-fest med Fredda och companiii. De lär bli skoj och bilder lär läggas upp! Jag ska då vara Ceasar, fast utan guld-thing i håret. Har nämligen inte hittat något.
För övrigt så har jag hittat fler låtar från Erik Hassles album. Mycket bra!








Sthlm, Student och Shopping (not)

Idag kom jag hem från Sthlm.
Det började med att jag åkte upp i tisdags för att gå på konsert, Anastacia i Annexet. Konserten var förövrigt väldigt bra. Tycker det är väldigt konstigt att den bara fick ett plus i Aftonbladet. Men det var väl säkert någon jävla nisse som inte tycker om hennes musik som var där och kollade och då är det ju inte så konstigt att den inte fick så bra betyg.
Enligt min smak så var den mycket bra, väldigt intim då Anastacia pratade mycket och bjöd på sig själv. Jag blev dock väldigt förvånad över att hon sjöng så bra live. Bara det är ju värt minst 2 extra plus!

Dagen efter så började Tobias släkt anlända då han skulle ta studenten på torsdagen. Det var ganska lugnt på själva studentdagen för min del i alla fall. Vi åkte till Tobias skola och kollade på utspringet och såg när han, Sofia, Sofia och Anna åkte i väg i deras bil.
Sen var det bara att åka hem igen där det bjöds på smörgåstårta och vin. Efter ett tag så joinade Tobias efter sin biltur genom stan. Lite senare så började folk droppa av och vi vilade oss lite innan det var dags att bege sig till Blue Moon Bar där Kulturamas slutskiva ägde rum. Det var en väldigt trevlig kväll för mig med som inte ens tog studenten. Träffade en massa härliga människor. Glömde tyvärr min kamera så det blir inga bilder från kvällen.







Resten av dagarna så har vi i princip bara tagit de lugnt. Man har inte någon lust med någonting när det regnar. usch!
Jag missade förresten starten på Weekday's 50% REA. Väldigt synd. Den började igår, men det upptäckte vi sent igårkväll. Jävla skit. Men men! hah.

Ciao


Dangerous Muse



Riktigt skön låt!

Dangerous Muse har förövrigt också designat kläder i HM's nya kampanj, "Fashion Against AIDS". Mycket bra mycket bra:)


Bye

RSS 2.0