Tisdag

Nu sitter jag här i köket och lyssnar på lugna favoriter o dricker kaffe!
Har precis varit inne i stan en sväng och lunchat med Emil. Sen så gick jag till Topman i hopp om att de skulle han en snygg Baseball-jacka i min size. Men dom hade varken någon snygg eller någon i min storlek. Så efter de så halvsprang jag till tåget, men jag missade de med några sekunder så de var bara att vänta på nästa!:P Och nu sitter jag här.
En liten update i alla fall!

Later

Måndag

Woho, då har man redan jobbat 7 dagar i rad och nu är jag ledig. Men alltså vart tog tiden vägen? Jisses:P
Jaja, idag ska jag bara chilla och ta de väldigt lugnt, kanske att jag hittar på något imorgon (ledig imorgon också, vilket lyx va?) men jag får se:)
Tänkte bara säga att öppningen av butiken gick strålande bra. De va kaos men de va riktigt kul! Helt sjukt mycket folk! ha! Hela gänget är underbart och jag ser fram emot att få jobba med dem ännu mer! Vi är redan tighta och tänk sen liksom! Wiie. haha!
Förövrigt så köpte jag ett par vita converse igår! För att fira att man jobbat på så bra! och så kom jag på att jag har namnsdag idag så skorna kan väl räknas som en liten namnsdags present också!:) Grattis till mig.

Update

Jag jobbar som en liten gnu. Så det är därför jag inte uppdaterat något sen jag flyttade till Sthlm. Men allt har gått bra hittills i alla fall. Känner att jag kommit till rätta här hemma och på jobbet är det galet kul!:) Och för att inte tala om alla härliga människor!
Jag har räknat ut att jag har jobbat 45 timmar av 96(= 4 dygn) möjliga! Ganska starkt jobbat om jag får säga det själv!
Men nu ska jag pyyysa.
Later

Gaga uhlala

Den är här! Videon till Lady Gaga och Beyoncé's Telephone. Den här videon är en uppföljare till Gaga's Paparazzi-video. Jag tycker den är mycket bra:D
Precis som Paparazzi så har Jonas Åkerlund gjort den här.
Förresten så har jag en biljett till Lady Gagas konsert! Wiiie:D
Tack Ingela!!:D
Lady Gaga feat. Beyoncé - Telephone

Alphabeat


Alphabeat - Hole In My Heart

En helskön låt alltså! haha. Just love it.

Förövrigt så flyttar jag till Sthlm snart! Wiiiiiiiiiiie:)

5:e Mars

Idag fyller mina underbaraste systrar år!! GRATTIS GRATTIS!!


RSS 2.0