Lördag

Idag har jag jobbat och guud va folk det var och guud va skönt med sol. Folket tycks ha vaknat ur sin vinterdvala, äntligen!!! Men bara, va fan har ni hållt hus?
Sen så har jag varit en liten sväng på stan med Marie, shoppade födelsedagspresenter till mina systrar som fyller 11 år på Torsdag. Kan inte skriva här vad jag ska köpt, men det får ni säkert reda på så småning om, om ni nu vill veta. heh.

Snart ska jag hem till Murre och kolla Melodifestivalen. Har faktiskt ingen aning om vem som ska tävla idag, hoppas det är något att ha i alla fall. Sen så blir det förmodligen bara chillande resten av kvällen.

Imorgon ska jag sooova. och tvätta?


Sthlm: Fika, Magsjuka, Spybar och Weekday

Ja mina damer och herrar. Nu är jag hemma från en underbar vecka i Stockholm. Kan inte säga annat än att jag vill tillbaka dit, gärna redan igår.
Det har varit en ganska så händelserik vistelse. Jag åkte upp i fredags och spenderade dagen med att umgås med Tobias och hans familj. God mat och vin. Tummen upp.
Sen på lördagskvällen så vart det utgång med Tobias och Sofia, Spybar. För er som inte varit där så kan jag inte riktigt rekomendera det. Tråkig musik, för att citera Tobias: Den musiken som man INTE lyssnade på under 80-talet. Nu kommer jag inte riktigt ihåg om det var exakt så han sa det, men det var något liknande. hah.




Sen på söndagen så blev jag magsjuk, men som tur va så gick det över väldigt fort. Så på tisdagen så var jag på benen igen. Resten av veckan spenderades med fika och ett par turer till Weekday, för övrigt min favorit butik. Samt en massa massa mys. Me like!


Anna och Sofia


Tobias och moi


Random bild från en mysig stund på Café 60.

Jag återvänder snart.
 

onsdag

Japp, idag är de onsdag, alltså snart fredag!! Underbart.
Dagen har jag spenderat med att fixa lite inför min Stockholms tripp. Boka resa, snacka med pappa om han kan vara privatchaufför på fredag morgon osv.
Jag har också skrivit ut mitt personliga brev och mitt cv som jag så stolt ska dela ut när jag är i huvudstaden. Kommer bli spännande.(?)
Jag kände mig dock lite seg och trött i kroppen förut, hoppas det bara var tillfälligt, vill inte bli sjuk nu. Peppar peppar.

Träffade också kära Marie idag lite snabbt, mycket trevligt. Hon är för övrigt Makeup Artist, vilket gör att hon har en massa smink:



de på bilden är långt ifrån allt. My God!

Imorgon blir de hela dagen på jobbet, me and Linn.
Ska bygga om lite grann o fixa inför nästa vecka då det är en ny period i butiken, vilket innebär en massa nya fräscha saker! Riktigt nice.

Jag har idag hört Basic Elements nya låt "Touch You Right Now", riktigt bra. Har en liten känsla av att den kommer bli sommaren 2009s partydänga. Precis som "Infinity" blev sommaren 2008. Såå, lyssna in den.



Idag har jag också lärt mig alfabetet på teckenspråk, riktigt stolt faktiskt. De satte sig med en gång, men jag lär väl få öva lite varje dag för att de ska stanna kvar, mitt minne är ju inte riktigt som de kanske ska vara^^

Byye

måndag

Dagen har varit lugn idag. Varit på stan med Marie och kollat runt lite. Gud va mycket de finns som man vill ha och som man intalar sig själv att man behöver. hah!

Nu har jag precis färdigställt mitt CV, ska bara be mamma ta en sista koll på de så att jag inte är helt ute och cyklar.
Jag undrar varför allt ska vara så jobbigt, jag menar hur jobbigt är det egentligen och söka jobb? Inte alls jobbigt om man tänker efter men ändå så går man o drar sig för det.
Jag vill ju bara här ifrån också, upp till Stockholm, byta miljö, starta ett nytt liv och stå på egna ben. Är det ens undermedvetna som försöker hålla en kvar? eller har man någon form av separationsångest som man inte riktigt vet att man har? det är mycket att fundera över.
Vill bara ta mig i kragen och få det gjort, men o andra sidan så är det ju så jobbigt. gah, blir så trött på mig själv ibland :P

På fredag åker jag till Sthlm, ska bli riktigt skönt. Få spendera lite tid med finaste <3
Då har jag också tänkt söka jobb, gå runt o skämma ut mig (Y), önska mig lycka till! hah

Imorgon blir de jobb fram till 14, kom o shoppa lite!

Bye


the end

Då är den här veckan snart slut. Gud vad tiden rinner iväg, man hinner knappt med.
Min helg har varit bra! Kan börja med fredagen.
Jag var ledig på dagen så jag skulle egentligen ut o dricka några öl med min syster Lina, men hon var tvungen att jobba. Så jag drog med mig Marie till min systers jobb istället. Det blev några öl där, sen så gick vi 3, efter att Lina slutat jobba, till Surfers och fortsatte med ett par öl till. Maria mötte också upp oss där. En mycket bra kväll!







Igår så var det ju alla hjärtansdag och jag jobbade ett par timmar på dagen och sen så drog jag och Marie hem till mig och fixade lite käk. Vi hälde i oss lite alkohol också, mindre än vad vi hade planerat dock. Men aja. Får spara det till nästa gång.





Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Bara slappat framför datorn. Nu ska jag fortsätta med det..

Bye

punkt, punkt, punkt


Fin bild på marie, nissebild på mig.

Jaha mina vänner. Det var ett tag sen jag skrev något nu. Ska jag vara ärlig så har det inte hänt mycket den senaste tiden. Har i princip bara jobbat.
Dagen idag har gått fort tycker jag, jobbade ett par timmar och slutade kl 14. Sen mina damer och herrar så begav min kära vän Marie och jag oss till Café Amalia, ja tro de eller ej jag åkte inte direkt hem för att parkera mig framför datorn och inte göra ett skvatt. Amalia var ganska folk tomt vilket jag uppskattade, lågkonjukturen kanske för med sig något positivt? Who knows?

Nu har jag precis ätit mat. Mätt..
Senare kommer Marie hit och så ska vi umgås lite mera, annars så händer det väl inte så mycket mer.

Ciaooooo

Today

Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva idag, så jag rådfrågade Tobias och han så att jag skulle skriva om någonting fun, fabulous, something me. Så jag började tänka, men jag kom inte på någonting som "var jag". Tror jag är en ganska fantasilös och inte kreativ människa. Men va fan, någon måste ju vara det också!

För att skriva om något helt ointressant så tänker jag skriva om min dag.
Har jobbat 11-17:30. Har hängt om i butiken så det har varit  en massa att göra. Dagen har iaf gott fort, så de e väldigt skönt!
La märke till att de e väldigt många fjortisar på stan som försöker leka cooooola. Polisen har patrullerat Östercentrum hela dagen idag. Jag hörde också av några kunder som var inne i butiken att det varit slagmål vid busstationen. Vad har hänt liksom? Visby är på väg att falla ner i skiten. På min tid var det då annorlunda. hah! Wellwell. Förhoppningsvis så kommer det väl göras något åt saken snart.

Nu har jag precis ätit Chili con carne (Chili med kött, på spanska). Ska väl ta det lugnt resten av kvällen förhoppningsvis. Blir jobb imorgon också, så då blir det bara o fortsätta med omhängningen.

Ingen bild idag.

Byee


Congratzz

Den här helgen har bestått av en massa födelsedagsfriande. Idag så har jag varit hos Farmor på fika. En massa kakor o kaffe. Får nog hålla igen på godsakerna i en vecka nu. Annars kan de ju gå illa! tss

Igår så var det partaj som gällde. Marie och Maria hade sitt gemensamma 20-års firande. Det började med middag som sedan blev en liten förfest innan krogen. Jag valde dock att inte gå ut, så de känns bra!




Lite bilder från igår..

Later 

RSS 2.0