I've Got Soul

Me like!



I've Got Soul - Young Soul Rebels

Morrn

Klocka är inte allt för sent och jag är faktikst stolt över att jag kom upp så här dags idag igen! (vilket betyder att jag gick upp halv 9 igår också).
Jag sitter här och försöker vakna till liv, men de går inte så bra. Vill egentligen bara slänga mig mot kaffebryggaren, men icke. Jag ska hålla mig till efter frukosten.
Försöker också finna lite motivation till att börja med maries träningspass, jag tänkte att de kanske hade kunnat vara en skön start på dagen! Men jag tror jag inte att motivationen kommer att komma. haha.


Vilken comeback

Kolla in tussen:)


Rihanna - Russian Roulette

En ny fantastik singel :)


Adam Lambert

Adam Lambert kom ju 2:a i American Idol och nu äntligen så har han kommit med en singel. Låten är med på soundtracket till filmen "2012". Jag tycker den är väldigt braaa!


Club friday

Ja nu har jag precis fixat musik till jobbet. Hade fått en lista på musik som vi ska ha till våran Club Friday. Men asså seriöst. hahah Feist, Röyksopp, Crystal Castles och Lykke Li. Va e de för "club" musik. Inget ont om dessa artister för dom är bra. Men ska de vara Club Friday så ska de väl ändå vara Club Friday. Jag borde bli den nya DJn på jobbet!!
Jag skulle ha spelat något liknande de här:

VRID UPP VOLYMEN!


JERRY

Haha, är den inte bara fööör härlig;)



Snap

Taio Cruz har gjort de igen. En ultimat party låt:)



Taio Cruz - Dirty Picture

Blake Lewis..

..har släppt nytt album! Mycket bättre än hans debutalbum!

Här är den första singeln från hans andra platta, "Heartbreak on Vinyl".



Sad Song - Blake Lewis

Skaka ruuumpan

En härlig blandning mellan Lady Gaga och Brittan, I like it:)


Eva Simons - Silly Boy

RSS 2.0