Rebound

Det är väl ingen som missat att Eddie och Rabih startat ett band á la RnB/Pop. MEN deras första singel har redan släppts. Say whaaat?:P
De har sagt att de kommer bli en sommarplåga och jag tror faktiskt att dom har rätt. Den är rytmisk och den sätter sig väldans snabbt! Jag gillaren ;)
Rebound - Hurricane

Shopping

Idag har jag gjort stan med Tobias och Sofia! En massa shopping blev de, mums säger jag bara!:)
Vi började vår runda inne i stan och sen så jobbade vi oss sakta men säkert mot gamla stan och sen så avslutade vi det hela på söder! Mysigt värre. Synd bara att de blåste en del så man kunde inte riktigt njuta av det soliga vädret! Men för att summera det hela så vart det en väldigt lyckad dag i alla fall!
Linne - Weekday
Tröja - Weekday
Blazer - JC
Tröja - Weekday
Shorts - Weekday
Jeans - Weekday

haha Weekday nööörd?

Another day off

Jaa idag så är man ledig igen. Skönt o vila upp sig lite.
Jag var ute i söndags med Tobias, hans vän Sara och hennes vän Nils. Riktigt trevligt var det!
Men något jävligt otippat hände!!
När vi precis anlänt till klubben vi var på så går jag förbi en människa som jag känner igen väldigt mycket. O jag börjar ju med en gång tänka som en liten tok. Sen helt plötsligt så får jag ett, á la Jonas på Gutekällaren 2007 när Danny Saucedo går förbi, moment och inser att människan jag precis kände igen är en känd skådespelare från den amerikanska serien Greek. Paul James heter han. De som va så synd var att ingen av dom jag var där med kände igen honom så jag fick freaka för mig själv.
Sen lite senare så står jag i toalettkön och då dyker han upp igen och han bara "How are ya?" och jag som en liten kändiskåt fjortis smilar o bara "I'm fine" och sen så när jag precis ska fråga how are you tillbaka så kommer hans polare och dom går där ifrån men ändå:D haha
De här kommer jag kunna leva på länge! I just love Sthlm hihi
Paul James, för er som inte vet vem han e! :P
Later

RSS 2.0