Radio, Radio, I'm on the Radio...

Jaha, då var man igång igen.. Känns som en evighet sen sist. Men ah, varit mycket att göra nu i dagarna. Jobb, släkt.. Mat?

Kan ju i alla fall börja med att säga att jag har haft en bra jul. Träffat en massa familj och släkt. Fått en del klappar och umgåtts med underbara sköningar.


Lika som bär?


Systrar - in action


Denna människa underhöll mig på julaftonskvällen

I mellandagarna har jag bara jobbat. Inte hunnit med så mycket mer. Men de e ju = cash för min del, så jag klagar inte.

I lördags bar det av till Magnussons på fika. Väldigt trevligt.
Lite senare samma kväll så åkte jag, Marie, Maria och hennes två systrar Sara och Anna för att försöka få en glimt av det omtalade Marteboljuset. Men inte såg vi något ljus, bara en läskig lada mitt ute i skogen. Räckte för att skrämma upp mig. Tss.


Fika



Men snart e de nyårsafton, trevligt. Blir "red-carpet" fest hos Moa. Införskaffade en svart skjorta idag på Dressman. Tänkte köra på hel-svart. Kanske skapa en ny trend som ingen någonsin skådat förut?

Later.

Wallers

Igårkväll, var jag på julbord med jobbet, fast vi åt ju inte julmat då, det är ju så fruktansvärt nasty. De blev mat på Wallers i stället. Synd att jag tappade all energi när vi kom till restauranten, var inget vidare sällskap. Men tack för en fin kväll :)


Lisa och Maggs


Zandra, Me och Linn

Idag är jag så jävla seg, skulle egentligen på bio med Maria, The Day The Eart Stood Still, men de får bli en annan kväll. Sry<3
Blir förmodligen en typisk Jonas-kväll, slappt med andra ord.

Love

Foood

Ja just nu så sitter jag och äter mat, lasagne - tummen upp för de.
För en liten stund sen så var jag på Ica Maxi med Hederfeld och Magnusson och spanade in Robin, Kevin och Alice från Idol. Tycker fortfarande att Robin skulle vunnit skiten. Men icke..


H och M

Om jag ska fortsätta att snacka musik och Idol, så måste jag bara säga det att Darins nya album "Flashback" är en riktigt bra skiva. Har du inte den redan så get it!
(Och nej Tobias, jag är inte besatt av honom :P)

Kvällen kommer nog bli ganska lugn, ska hem till de kära damerna på bilden ovan och färga hår. Blir väl förmodligen en del flum om jag känner oss rätt. Men va fan, de e ju fredag!

 Juste, lyssna in den här: Little Cheap Thrills (Vocal Club Mix) - Hervé feat. Plastic

Bye

That's All...

Dagen har då inte varit speciellt händelserik.
Jobbat, käkat?. Något är det väl i alla fall.
Fick reda på att jag är ledig fredag - lördag, både jobbigt och skönt. Ett behov av pengar finns det ju alltid. Men whattodo?

Snart är det jul, fy helvete. Tiden går så djävulskt fort. Man hinner ju knappt med. Sen e de nyår, o 5 sekunder senare så är de vår och sen sommar. Sol <3

Morgondagen består inte av så mycket, ska till Maxi och spana in Idolerna som, jag antar ska sjunga (what else?), ska bli kul. Robin in my heart. Hm, undrar om han nu kommer lyckas med karriären, vore jävligt grymt om han släppte sissodär ett par skivor. Sveriges egna Gavin, maybebaby!

O seeeeen på lördag blir de julbord med jobbet, fast utan julmat. ysch. Sen blir de vina av hemma hos Bossi:)

Men jaa. De var väl allt för idag..


RSS 2.0