Fredag

Mipmip. Idag har jag jobbat. De gick ganska så bra. Lyckades sälja en sissodär 3 par jeans kanske. Riktigt bra.
För er som inte spanat in Bikboks nya vårkollektion. Göre! Jeansen e riktigt heta!

Igår så fyllde Mirremarremurremurr 20. Hurra!! De blev en massa kakor o tårta, tillsammans med coffe baileys och Kära Asti!
Moa och Maria var också där.



Moa och Marie


Alla girlsen


Marie och lilla jag. ufh.

Om en stund kommer Marie hit så ska vi fixa den sista musiken inför hennes och Marias gemensamma 20-års fest. Hoppas på en riktigt bra kväll imorgon.

Bye

p.s. Saknar min älskling <3


Då var man korthårig igen.

Ja som sagt. Lägger upp bild nu så får ni säga vad ni tycker!


Before


After

Det är inte den bästa bilden kanske. Men de e håret som ska synas. hah

Bye

Tribute



Just because I love you.

Come Undone..

.. är dagens låt. Akustiska versionen med Jackson Waters.

Kan börja med min lördag.
Jobbade på dagen, men sen på kvällen så bestämde jag och Maggs för att vi skulle ut o ta en öl, sådär lite spontant. Men sen så kom hon på att vi skulle drinka lite hemma hos henne och Johan innan. Se de slutade väl i 5 drinkar (väldigt goda, tack Johan) och 2 shot innan vi drog till Bageriet för att öla. Kvällen vart väldigt lyckad, så tack hörrni, de måste vi göra om:)
En liten grej till bara, vi spelade Vem vill bli miljonär, och inte för att skryta eller så, men jag vann alla 3 gångerna:D


Oskarpt som satan, och bilderna kanske är godkända men suck on it. Finns inget ni kan göra åt saken. haha


Liten pic

Idag har jag bara jobbat. Vaknade dock av hantverkarna ,som gör om vårt kök, klockan 07:30, sugigt värre.
Ikväll så ska jag nog bara ta de lugnt med Marie. Får se vad som händer.

Imorgon där emot, så ska jag klippa mig och förmodligen färga håret. Blir nog lujsbrunt. Sådär lagom vårfräscht.
Lägger upp en bild på hur jag vill ha håret så ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker!!


Så?

Byye

Movie



Jamen jag kan inte annat än att hylla The Curious Case of Benjamin Button, en fantastisk historia som förmodligen berör många.
Blev väldigt imponerad över alla special effekter som de lyckats göra och det var enastående prestationer av Cate Blanchett och Brad Pitt.
Ja, jag kan inte annat än att rekomendera den här filmen. Är övertygad om att det kommer bli en klassiker som man kommer se många gånger framöver.

My Life Sucks Without You



Kelly Clarksons ny låt, YEY!
Helt underbart jättebra är den och för övrigt så släpps hennes nya platta, All I Ever Wanted, den 17 Mars! Can't Wait.

Ikväll så ska jag spana in den nya filmen med Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button. Jag hoppas den är lika bra som den verkar vara. Jag lär väl förmodligen yttra mig om den här ganska så snart.

Halaa

Money says it's all right..

Money - Christian Walz
Dagens låt får de bli. Hade helt glömt bort hur bra han är, Walz alltså. Det är ju ett tag sen han släppte sitt förra album. Men hans ny album mina damer och herrar, FANTASTISKT. Se till att införskaffa det snarast möjligt!

Idag har jag inte gjort mycket vettigt över huvud taget. Sov jävligt länge, och även fast det är sjukt skönt att sova så får man alltid en liten panikattack när man vaknar och inser att solen snart är på väg att gå ner igen. Städat och duschat har jag gjort. Sen så har jag bara sett på en massa serier. Skönt att vara ledig ibland! Men imorgon får jag se till att få något gjort. hmm..

Ingen bild idag, eftersom jag inte tagit någon.

Halaa


7 Januari

Redan den 7:e januari, tiden går fort.
För er som vill veta så blev det inget av lägenheten i Stockholm den här gången, jag hoppas det går bättre nästa gång!
Men jag åkte i alla fall upp och spenderade lite tid med finaste, underbara 2 dagar fick vi. Sen så skulle han iväg på kryssning med la familia.


Tobias

Idag har jag inte gjort ett skvatt förutom att städa bort alla julgrejer och läst. Håller på att läsa "Roman Song" av Brian Kennedy. Riktigt bra bok och jag rekomenderar den till er som läser! Det är dock en uppföljare till "The Arrival of Fergal Flynn", så den borde ni läsa innan i så fall. Dom finns inte, vad jag vet, på svenska ännu så det är bara o besälla på internet. haha, men who cares?

Ciao


Nyår

Soo. Då är det 2009.
Året som gått har varit händelserikt. Stressigt med en massa skola, student, en underbar sommar, Barcelona, Stockholm och Älskling <3

Mitt nyårsfirande var väldigt bra. Massa alkohol o underbara människor. Wonderful!
Började lite smått med vin hemma, sen så bar de av till Magnusson och Hederfeld och sedan till Lansgards och Gustafssons "Red-carpet" - party i innerstan.

 
M och H


Girls


Johan och Moa

Tack för ett underbart firande av det nya året:)

Vad har hänt sen dess då, ja inte mycket alls. Har varit hemma. Skulle ha jobbat idag, men fick ett sms i morse från min kära chef där det stod att jag fick vara ledig om jag ville. O ja, de ville jag!
Min dag har i princip bestått av Will & Grace, inget annat. Tragiskt men roligt. Karen in my heart.

Imorgon är det dock jobb som gäller och på söndag så blir det en snabbvisit till Stockholm för att spana in en lägenhet. Förhoppningsvis så går allt som det ska, och då kan jag och Marie ha nycklarna när vi åker hem igen. Alltså söndag kväll. hehe. Wish us good luck!

Pussheej

RSS 2.0