Accessory

Helt klart den bästa låten just nu!



tisdag

Yes, idag är Tobias i skolan så jag sitter hemma på hans rum o gör inte så mycket. Har kollat på lite bilder som vi har tagit under de senaste dagarna. Finns en del guldklimpar som jag kommer lägga upp i det här inlägget. Helgen och gårdagen har varit väldigt lugn, eller i fredags så var vi hemma hos Sofia Groth och drack lite vin med vänner. Men annars så har det varit mycket slappa av. Jag åker hem på torsdag är det nog tänkt, bara så ni vet. heh.


Ghettobarn


Bara för att det är så fint ljus


Stolt - det ät moi som tagit bilden


Samma med denna


Moi


Jag tycker faktiskt om mina ögon

Byee

Party Danny

Bara för att man kan festa till hans musik också:


Danny

Bara för att jag tycker att han är väldigt bra:

Sthlm

För er som inte vet det så är jag i Sthlm, därför jag inte bloggat något på senaste. Jag har provjobbat på Bikbok i Globen Gallerian. Nu är de bara och hålla tummarna för att dom vill ha mig, annars suger de ju!
Jag har varit här i en vecka nu och jag har faktiskt hunnit med en del. Jag, Tobias och Anna skulle till Torget för att kolla på Melodifestivalen på storbild i lördags, men när vi kommer dit (en hel timme innan de börjar) så var de redan fullt. Vi sprang omkring o försökte hitta något annat place som visade det på storbild, men icke. Vi missade hela skiten och hamnade istället på Bara Vi med vin och fishbowl. Sen så drog vi en öl på WC.
Sen så har vi fikat med Sofia och Anna. Riktigt mysigt faktiskt.


Update

Ja, de senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls. Umgåtts med Marie och sprungit lite på stan. Igår vad jag dock ute hos far min och firade min bror som fyllde 21! Länge sen man träffade alla på en och samma gång. Det var mycket trevligt.

Imorgon bär det av till Sthlm igen, ska ju provjobba på tisdag. Ska bli riktigt spännande tycker jag.
Ska passa på att dela ut fler CV:n nu när jag åker upp också. Man vet ju aldrig, jag kan ju ha tur! heh.

Förövrigt så måste jag passa på att lägga upp en bild på den vackraste kvinnan i Hollywood. 90210 stjärnan Jessica Stroup.


Lookin' Goooood

Bye

Gårdagen

Ja igår så fyllde mina älsklingar 11 år! Hurra hurra! Det sjöngs för damerna igår morse och sen på eftermiddagen så  blev det fika. Mycket mysigt. Jag införskaffade skor till dem, tyckte dom var riktigt snygga faktiskt.


Like?


Dom fick en dator också. :)

Sen efter allt firande så gick jag bort till Marie en liten stund och det blev kaffe och cigg i solen. Självklart korsord också.


Marie

Gissa vad som väckte mig idag? Jo butikschefen för Bikbok i Globen Gallerian ringde och han ville att jag skulle komma upp och provjobba. Så den 17:e så smäller de, hoppas ni håller tummarna för mig.
Ikväll ska jag på bio med Marie och Maria samt deras föräldrar. Vi ska se "Män som hatar kvinnor", hoppas den är bra. Jag är ju inte överförtjust i svenska filmer, men den sägs vara bra så jag ger den en chans.

Ciao

tredjeitredje

Yäh, nu börjar våren äntligen komma. Det är plusgrader och snön är på väg att försvinna, och har man tur så tittar solen fram lite då och då.

Idag så har jag fikat på Bageriet med Marie. Underbart mysigt ställe tycker jag, skönt att bara sitta där och inte göra något vettigt över huvud taget!


at Bageriet



Kvällen spenderades med dessa två, en massa kaffe och godsaker och en korsordstidning. It's was very naajs.

Imorgon blir de lite jobb, men de e väl det enda som är planerat just nu.

ciao

Long Shot

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Har lyssnat igenom Kelly Clarkson's nya album ett par gånger. Finns en massa bra låtar. Fast det är väl kanske inte något som förvånar, hon gör bara bra musik!
Bästa låtarna då: Long Shot (skriven av bland annat Katy Perry), Whyyawannabringmedown och I Don't Hook Up
Jag har också kollat på The Red Baron, väldigt fängslande historia trots att den utspelar sig under första världskriget. Krigsfilmer är inte riktigt my cup of tea. 
Men jag tycker båda huvudkaraktärerna gjorde bra ifrån sig, den kvinnliga rollen spelas av Lena Headey från The Sarah Connor Chronicles. För övrigt så har dom grymt snygga kläder. Gimme! hah



Marie var förbi här en stund förut, trevlig stund med henne.

Teddy Geiger

Jag som är ett STORT Gavin DeGraw fan, kan inte annat än att älska denna människa.
Tack Linn.



p.s. Jag vill egentligen ha musikvideon, men den gick inte att bädda in. Så denna för duga.

RSS 2.0