Nytt i garderoben

I brist på annat så kommer här lite bilder på det senaste i min garderob! Min kamera dog, så jag han inte fota de två sista plaggen, men det kommer en lite update någon dag:P

Moldova

Sitter i sängen och lyssnar på Moldaviens bidrag i Eurovision Song Contest, konstigt nog så tycker jag att den blir bättre ju mer man lyssnar på den. Någon som håller med? haha
Idag är jag ledig efter 5 dagars jobb, skönt skönt. Ska snart in till stan och träffa kära Jonas. Ska bli kul att träffa honom, länge sen sist. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi får se. Ska försöka ta lite bilder också:)
På tal om bild. Så finns det världens finaste bild på mina systrar. Gud så stora dom har blivit. Det har bara gått 4 månader sen jag flyttade hemifrån men fi sattan vad dom vuxit till sig.
Saknar mina änglar <3

Skön RnB/Pop..

..när den är som bäst, skönt sound på låten enligt mig! lalaalaaa
Travis Garland - Believe

The Pretty Reckless

Ni vet väl om att Taylor Momsen, som spelar Jenny i Gossip Girl, har ett eget band. Jag tycker om deras musik:) Mums säger bara!:) Va tycker niiii?
The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

Ledig

Idag har jag bara tagit de lugnt hemma. Suttit ute i solen och läst lite. Har också hunnit med att spela lite Final Fantasy x på Playstation 2. Men va fan gör man när man kört fast? Joooo, men gör sig i ordning lite grann och fotar lite egobilder:D maha! De gör i alla fall jag!
Imorgon blir de jobb igen, skönt att ha något att göra!:)
Om ni nu tycker om någon av bilderna, vilken ska jag ha som visningsbild på Facebook?:P

RSS 2.0