Style


Ed Westwick, Luke Grimes & Robert Pattinson

Tre fräscha grabbs med skön stil. Lite sådär härligt trashiga. Kanske en värd look att satsa på till hösten?

Förövrigt, när kommer skinnbrallan tillbaka, på riktigt då. Vill ha ett par tighta svarta skinnbyxor. Hade inte det varit riktigt snyggt?! hah

Ciao 

Kallis

Idag har jag spenderat lite tid med min systeryster Lina. Händer inte så ofta vilket är synd. Vi tog i alla fall med oss kaffe och satte oss nere på bryggan vid Kallis. Riktigt skönt väder idag. Sedan så rörde vi oss upp till Bageriet för att käka lunch. Efter det så gick vi till Systemet där jag inhandlade en box rosévin, Tandarra såklart! Sen så splittrades vi och jag cyklade hem i motvind och med 3kg vin på ena styret. Vilket var lite småjobbigt. Måste lägga till också att mitt styre sitter inte riktigt som de ska, då det ibland kan få för sig att vrida dig om jag gör en för snabb sväng. Alltså utan att hjulet följer med, svårt att förstå kanske?:P
På hemvägen så cyklade jag också förbi Marie som sen följde med mig hem på kaffe. :)


Lina


Utsikt från bryggan

Bye

Taylor Swift


07:36

Jag började undra.
När man gick i skolan så gick man upp kl 06 varje dag (nästan) för att duscha och göra sig i ordning. Men nu är klockan lite drygt halv 8 och jag tycker det är tidigt. Det är faktiskt sjukt tidigt för att vara mig. Men idag, precis som väldigt många andra dagar på senaste tiden så har jag vaknat när solen gått upp och sedan legat och halv sovit tills jag gått upp. Varför är det så? Jag vill sova!

I alla fall, så ska jag pressa som satan idag, min vita rygg "ska bort" och min bruna framsida ska bli svart. Det är dagens planer. Men först ska jag ta en dusch och käka lite frulle. (Frulle är för övrigt det värsta och det bästa ordet på en och samma gång!) :D

Peace

PMS-barn



Har märkt att mitt humör går väldigt upp och ner nu för tiden! wazzup med de liksom? Jag har kanske dragit på mig en släng av PMS. Jag brukar ha en vecka varje månad på ett ungefär, då jag är väldigt grumpy. hah! Men nu de senaste veckorna har jag verkligen gått o blivit lite ostabil. Ena sekunden kan jag vara hur glad som helst och andra stunden kan jag vara arg som satan. Manodepressiv? Hope not!
Men om man ska lita på det sunda förnuftet så tror jag nog att jag vara är allmänt trött på livet jag lever just nu, nothing to do. Men snart så händer det nog saker, eller de kommer hända saker snart rättare sagt.
Så har jag varit rentav en bitch, så ta de inte personligen för snart så är det nog över och då är jag tillbaka ;)

ps. cool unge! haha

<3

9 månder idag och för var dag som går så älskar jag dig bara mer och mer


Morgonstund har guld i mun(d)?

Jag kan inte sova så jag kollar runt på en massa bloggar och när jag är inne på freddiejohanssons blogg så ser jag detta underbara klipp. hahaha, det förgyllde min morgon! :


Roadtrip

I söndags så var jag, Maria och Marie ute på en lite roadtrip. Vi började med att äta frukost i en gammal ruin av ett slott, sedan så begav vi oss mot östkusten för att köpa rökt fisk till lunch. Vårt sista stopp var Djupvik, en jättefin resturant/hotell. Blev dock lite smått chockad att 3 VANLIGA kaffe med mjölk kostade 81kr. Men vad gör man? Uttsikten var fantastik och deras uteservering ligger mot väster så de har en underbar eftermiddags- och kvällsol.


















Djupvik

Lördag, Eurovision

I lördags så var det ju dags för Eurovision Song Contest hemma hos Mariorna. Jag, Marie, Moa och Klara var ditbjudna. Det var en riktigt mysig kväll med lite bubbel och en massa snack.
Det var ju lite synd att Sverige floppade, men att Norge vann gjorde inte mig så mycket då bidraget var värdigt att vinna!
Lite bilder från kvällen kommer här:


Marie och Maria


Maria


Marie och Maria


Klara, Moa och Maria


Skumt?


We Belong Together


Home

I don't wanna miss your love no more

12:e och 13:e

Yes, i förrgårkväll så satt jag, Moa och Marie på Hamnklinten och fikade. Såg också solnedgången, jäätte mysigt var det!





Och sen igår så kom Moa in till stan och hämtade upp mig, Marie och Maria. Sen bar det av ut till henne och det blev en massa sol och mat. Lite senare så joinade Maria också oss. Mycket mysig kväll må jag säga. Sköne bruda' de där. :)












haha





Bye

The white chic with the black voice!


Måns vs. Basshunter

Jag tycker om Måns Zelmerlöw, de måste jag poängtera. Men han har gjort en Basshunter. Fyy.
Låten är för övrigt bra! hah.




Texten säger allt..


Balkongen

Ja nu sitter jag ute på balkongen och dricker mitt kaffe och röker min cigg. Det är inte allt för kallt heller, men det är trist väder.
Jag ska hem till Marie om ett tag och umgås med henne och Maria, som förövrigt precis kommit hem från Cypern. Ska bli spännande att träffa henne. Får hoppas att hon inte är brunare än vad jag är i alla fall ;)
Hade hoppats på en solig dag idag, men icke. Jag hörde att det skulle komma in ett högtryck nu i veckan, så då lär de väl bli fint väder kan man hoppas och då blir det en massa sol:) Yumm!

Ha en bra dag out there!

Peace

Drink

Vill till Stockholm nu och dricka fishbowl med Tobias och Anna igen.


Löööööööördag

Idag har jag jobbat. Var en riktigt bra dag på jobbet, kände hur peppet bara flödade hela dagen = Me happy :)

Nu sitter jag här hemma på golvet och dricker mitt jäv*a rosévin. haha, nej men de e gott:) Tandarras rosé är lätt det godaste. Har ni smakat de?
Jag är ganska så uttråkad, vill göra något. Något busigt, som man inte brukar göra. Förslag?!

Uffh!


Erik Hassle

Jag vet att det är många av hans låtar som hamnar här, men dom är bra. Så det är bara att gilla läget.




EMD - Youngblood

Inte deras bästa låt, men den funkar..!


Tisdag

Ja idag är de ju Tisdag. Tiden går grymt segt nu tycker jag, eller det är säkert inte bara jag som tycker så, men ändå.
Jag har spenderat lite tid på youtube idag och jag har hittat lite fler låtar från Erik Hassles kommande album. De släpps förövrigt i Juni, så det är bara att hålla ögonen öppna!!



Braa låååt!

Stockholm

Vill tillbaka dit nu med en gång. Var länge sen jag var där.
Saknar allt och alla. Men jag åker upp igen den 9:e Juni för att gå på konsert.

Sen den 11:e tar min älskling STUDENTEN(!!), yeey! De lär bli ett jävla drag. haha!


Insight


Var förbi Carlings en sväng idag och införskaffade detta linne. Vad tycks?

Le Sport


Erik Hassle


RSS 2.0